Tandblekning som består

Vi bleker dina tänder med hjälp av skena och gel. Vid ditt första besök gör vi en avgjutning som teknikern sedan använder för att göra en individuell blekskena.

Skenan är nödvändig för att hålla blekmedlet på plats ordentligt så att tandblekningen blir jämn. Det tar en till ett par dagar innan du får skenan. Sedan bleker du själv hemma. På dagen eller på natten – när det passar dig. Resultatet håller i sig i flera år. Om det sedan finns behov eller man sedan önskar bleka igen så använder ni era befintliga skenor och fyller endast på med nytt blekmedel.

Vi använder blekmedel från Zoom Philips daywhite. Deras metod och material är väl beprövade och har följts upp under lång tid och är även godkända av Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och amerikanska FDA.

Tandläkare som hjälper dig med vitare tänder. Vi har tillgång till de flesta tandblekningsmetoderna hos oss. Vi anpassar alltid tandblekning till just dina tänder och väljer den metod och blekmedel som passar dina tänder bäst.

Man ska alltid låta en tandläkare undersöka så där inte är några hål eller tandsten innan man startar behandlingen.

Många av våra metoder är använda under många år med gott resultat.
En populär behandling är där vi skapar en skena för just dina tänder. Skenan skapas så att exakt rätt mängd blekningsmedel används vid behandlingen. Vi går igenom produkten och du gör behandlingen hemma i den takt du önskar. Resultat uppnås redan mellan 4-10 dagar.

Välkommen till Stjärntandläkarna på Erikslustvägen 46 i Malmö. 040-6080140.

Vi utför inte tandblekning på kvinnor som är gravida eller som ammar pga att det saknas forskning om hur barn påverkas vid tandblekning.

Vill du veta mer om tandblekning? Hör av dig till oss!