Behandlingar

Vi utför all slags tandvård. Från barntandvård till avancerade rekonstruktioner. Vill du lista ditt barn på någon av våra kliniker kan du göra det via 1177 vårdguiden eller genom att kontakta oss direkt. Har du gått hos oss tidigare, är du nyinflyttad och söker en ny tandläkare, eller har du inte varit hos tandvården på länge så är du varmt välkommen till oss.

Vi inleder alltid en behandlingsomgång med en undersökning där du får tydlig behandlings- och kostnadsinformation om en eller flera olika lämpliga behandlingar. Därefter är det du som patient som tar beslut om fortsättningen. 

Vi följer Folktandvården Skånes prislista på de flesta åtgärderna.

Prisexempel:

 • Undersökning………..,…………………929:-

  FTV 995:- (åtgärd 101)

 • Tanduttagning…………………………1500:-

  FTV 1450:- (åtgärd 401)

 • Fyllning kindtand två ytor……….1395:-
  FTV 1540:- (åtgärd 705)
 • Krona………………………………………7300:-
  FTV 7045:- (åtgärd 800)

Kvalitet & Garanti

Vad är tandvård som du kan lita på? Vår vision är att tillhandahålla tandvård som i varje enskilt fall håller för vad vi lovar.  

Som privat företag är vi inte bundna att använda instrument, förbrukningsartiklar eller tandtekniker som varit billigast vid en upphandling. Materialval och inte minst samarbetet med tandtekniker är helt avgörande för den slutliga kvaliteten på utförda arbeten. Självklart är inte dyrast alltid bäst, men billigast är det nästan aldrig.

Vi kan lämna långa garantier på våra behandlingar eftersom vi vet att de fungerar. De behandlingar som vi föreslår är noga uttänkta med avseende på hållbarhet. Självklart kan vi också erbjuda enklare lösningar och då blir du som patient informerad om villkoren för detta. Allt för att sätta dina förväntningar till rätt nivå.

Skulle vi i något fall ha fel avseende hållbarheten, så vill vi inget hellre än att du som patient kommer tillbaka och meddelar oss om detta så att vi kan hålla vårt garantiåtagande.

Garantiåtagande per den 1/9 -2020:

Priser

Vi är anslutna till Försäkringskassan och hos oss kan du därför utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag (ATB) och det mycket fördelaktiga tandvårdsstödet.

Barn och ungdomstandvård är kostnadsfritt även hos oss till och med det året du fyller 23 år.