Akut tandvård

Akut tandvård hos våra jourtandläkare i Malmö.
Vår akuta tandvård hjälper dig i de mest svåra stunder.
Vi löser dina akuta tandbesvär samma dag som du ringer och vi har öppet alla dagar i veckan!
Jourtandläkare som snabbt och enkelt kan ta emot dig i Malmö även om du inte är tidigare patient.
Våra tandläkare ser till att du blir av med dina besvär men ser även till att uppmärksamma dig om vi ser att du kommer få framtida besvär.
(Endast kontant eller kortbetalning vid akut tandvård)

Ring oss! 040-6080140 eller maila info@stjarntandlakarna.se
Vägbeskrivning till Stjärntandläkarna >>

Behovet av akut tandvård.
Varje tand är unik och alla har olika smärtgränser. Det som vissa inte alls får ont av kan andra uppfatta som väldigt smärtsamt. När du får en plötslig smärta i tänder eller i tandkött är det en signal på att du bör söka dig till tandläkaren akut.

Det kan även vara så att man fallit eller skadat tänderna av yttre påverkan och då är det också viktigt att få snabb hjälp. Vår ambition är alltid att du ska slippa ha ont och det finns en del metoder som tillfälliga lagning och liknande så du snabbt blir av med det onda. Att plötsligt får ont i tänderna beror många gånger på att bakterier har hittat in i tanden pga av ett hål i tanden (Karies) eller under tandköttet och skapat en liten inflammation. Detta är den vanligaste formen av tandvärk som våra tandläkare löser snabbt och enkelt.

Om ditt akuta besök visar sig vara mer omfattande så gör tandläkaren en tillfällig lösning så du slipper ha ont och bokar in en ny tid utan väntetid för rätt behandling.

Jourtandläkare på plats.
Vi ser till att du blir omhändertagen så snabbt som möjligt och bokar in ditt besök redan samma dag du kontaktar oss!

Har du behovet att komma till oss och vänta på din tid så är du såklart välkommen att att göra även det. Det kan ha en lugnande effekt att vara omgiven av tandläkare och tandsköterskor medan man väntar om man har mycket ont i sina tänder.

Vi vet att tandvärk påverkar ens sinnesstämning, ens humör och att det kan göra ordentligt ont och har full respekt för dina känslor och upplevelser och våra tandläkare kan även lägga en tillfällig lokal bedövning medan du väntar vilket brukar vara uppskattat.