Tandreglering

Vi är stolta över att kunna erbjuda tanreglering med Inman Aligner, ett modernt, enkelt och smärtfritt sätt att räta ut dina sneda tänder.

Ett alternativ till tandställning

En vanlig tandställning med räls fungerar i regel bra, men nackdelen är att det både tar lång tid och är kostsamt att nå önskat resultat.

Inman Aligner, ett modernare alternativ till tandställningen, är gjord i klar plast vilket gör att den både är smidigare att använda och ser bättre ut medan den används. Behandlingen med Inman Aligner tar dessutom i snitt endast 4-16 veckor. Den tillåter patienter, som inte vill använda en traditionell tandställning för att korrigera sina tänder, ett bra alternativ som innebär mindre obehag och lägre utgifter! En modern tandreglering! Såklart erbjuder vi även ”vanlig” tandställning på vår klinik i Malmö.

Det är inte utan anledning som Inman Aligner har kallats ”bland det största som hänt inom den kosmetiska tandvården på senare år”.

Hur fungerar det?

Till skillnad från en vanlig tandställning så applicerar Inman Aligner ett jämnt och lätt tryck mot tänderna som för dem till dess rätta position. Den kan dessutom enkelt tas bort när du känner för det, till exempel när du ska äta eller borsta tänderna. När tänderna har rätats ut till det önskade läget, fästs en diskret ställning för att hålla dem på plats. Kontakta våra tandläkare redan idag! Vi har alltid rätt metod för dig. 040-608 01 40. Vi jobbar med flertalet av olika tandställning och våra tandläkare hjälper dig alltid.

Spela videoklipp

Något för dig?

Kontakta gärna oss för frågor om tandreglering och för att se om Inman Aligner skulle kunna vara något för dig och dina tänder!

Vi erbjuder gratis konsultation.